Logo

Små napoleonshatte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Linsedej:
250 g margarine
375 g hvedemel
1 lille æg
90 g flormelis

Fyld:
250 g kransekagemasse

125 g sukker
1 stk æggehvide (lille æg).

Det hele smuldres sammen i en skål, og til sidst æltes let sammen og henstilles i køleskabet mindst en time.
Herefter rulles det ud i 3mm tykkelse og udstikkes i runde medaljer.
Ca. 3½-4 cm i diameter.
Sukker og masse æltes sammen og hviden tilsættes lidt efter lidt.
Kransekagemassen vejes af på 80 g og rulles ud i en pølse og deles i 10 stykker.
Herefter ruller man de 10 stk ud i kugler som anbringes på medaljen, der med 3 fingre formes til en napoleonshat.
Bages i 4-5 minutter ved 200°C.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her