Logo

Krydrede madbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl lunkent vand
50 g gær
5 tsk salt
1 ds hakkede tomater m/chili (400 g)
3 fed hvidløg
2 spsk oregano
600 g grahamsmel
1 kg hvedemel (ca. - dejen skal være lind)
 
Vand og gær røres sammen til gøren er opløst. Alle øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt igennem.
Dejen stilles til hævning et lunt sted i 30 min.
Dejen slås ned og æltes igennem. Den type brød man ønsker formes; flûtes, boller etc, og efterhæver i 30 min.
Brødet ridses og pensles med vand og bages ved 200ºC i 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her