Logo

Horn med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g flormel
1 tsk salt
100 g sukker
2 ½ dl sødmælk
40 g gær
250 g smør eller margarine

Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30ºC, gæren udrøres i lidt af denne, fedtstoffet smeltes i resten af mælken.
Alt sammenæltes let, og stilles tildækket med et låg eller fugtigt klæde til hævning ca 1 time.
Når dejen er hævet æltes den og deles, og halvdelen udrulles i rund plade, der igen deles i 12 trekanter.
Disse sammenrulles fra dejens bredeste side, således at spidserne, når hornene stilles på en smurt plade ligger underst.
Hornene krummes lidt.
Efterterhæves, pensles og bages i ca 15 minutter.
Horn kan bestrøs med groft sukker, ligesom der i hornene, idet de rulles sammen kan påsmøres dejen sveskemos eller makrondej.
Se opskrifter på Remonce - indlæg

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.829 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her