Logo

Timianbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl sigtemel
3-4 dl hvedemel
25 g flydende smør
½ tsk salt
2 tsk tørret timian
50 g gær
3 dl lunkent vand
1 æg
1 dl kvark
smør
1 æg

Ælt. Hæver 20 min.
Smør en souffléskål (eller anden skål med lige kant) med smør.
Ælt og form til en stor bolle. Læg dejen i formen og lad den hæve ca.
30 min.
Pensl forsigtigt med sammenpisket æg og bag nederst i ovnen ca. 50 min. ved 175º.
Lad brødet blive i formen ca. 10 min., før det vendes ud og sættes til
afkøling på en rist.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her