Logo

Laksetærter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pladerbutterdej

Fyld:
200 g røget laks
2 æg
2 æggeblommer
2 ½ dl piskefløde eller cremefraiche 38%
1 spsk mild sennep
frisk basilikum

Rul butterdejen ud i tynde lag.
Fordel dejen i 4 små smurte portionsforme.
Forbagt bundene ved 225°C i ca. 7 min.
Tryk dejen flad.
Pisk æggene sammen med æggeblommer, fløde og sennep.
Hak laksen groft, bland i æggemassen og fordel den på de forbagte bunde.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her