Logo

Råmarineret laks med avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g tynde skiver optøet laksefilet (8 stk)

Marinade:
2 spsk olivenolie
1 tsk citron- eller limesaft

Tilbehør:
1 limefrugt
2 avocadoer
½ friséesalathoved
250 g flûtes

Bland olivenolie og citrussaft. Pensl lakseskiverne på begge sider med marinaden, og lad skiverne trække med marinaden i ca. 1 time i køleskab ved højst 5 º.

Skær den ene halvdel af limefrugten i 4 skiver. Skær avocadoerne over i halve, og tag stenen ud. "Skær" forsigtigt rundt i kanten med en ske, så skindet løsnes fra avocadokødet. Skær avocadoerne i tynde skiver på langs. Dryp skiverne me lidt saft fra den anden halvdel af limefrugten, så skiverne ikke bliver brunAnret portionsvis med 1-2 skiver laks på en bund af friséesalat. Drys lidt groft salt på fiskeskiverne. Læg 2-3 skiver avocado og en skive limefrugt på hver tallerken.

Skær flûtes i skiver og rist skiverne let på en brødristr eller i ovnen. Servér dem lune til.

Fisk der skal spises rå, fx. marineret eller gravad fisk skal have været frosset ned ved minus 20 º i mindst et døgn for at dræbe anisakis (snyltere) der kan forekomme i fiskekødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.497 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her