Logo

Tafelspitz

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg okseculotte
2 liter oksebouillon
2 gulerødder i mindre stykker
1 porre delt i mindre stykker
1 løg i kvarte
2 delte fed hvidløg
10 hele peberkorn
 
Suppevisk:
porretop
et par kviste timian
5 stilke persille
1 laurbærblad
 
Peberrodscreme:
1 ½ dl cremefraiche 18%
2 dl piskefløde
1 groftrevet æble
2 spsk revet peberrod
salt og peber
 
Kog kødet i bouillon tilsat urter, suppevisk og hele peberkorn i ca. 1 ½
time, eller til det er mørt.
Pisk fløden til skum og bland den med cremefraiche.
Bland æblet i cremen sammen med peberrod og smag til med salt og peber.
Skær kødet i pæne skiver, før det serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her