Logo

Bradepandekage med overtræk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne kage med chokolade er super let og hurtig at lave. Prøv kagen til fødselsdag, til gæsterne, på arbejde eller til søndagskaffen med familien. Chokoladekage er ofte populær hos mange.


250 g smør
250 g sukker
2 dl æggehvider (5-6 æg)
5 spsk kakao
100 g hvedemel
100 g kokosmel
1 ½ tsk bagepulver

*

Overtræk:
125 g god chokolade
og evt. lidt høvlet mandler

Rør smør og sukker hvidt. Pisk æggehviderne halvstive og fold dem i dejen.
Bland kakao, hvedemel, kokosmel og bagepulver og rør det hele forsigtigt i dejen.
Kom den i en lille bradepande 15x30cm og bag den ved 180°C i 1 time. Tag den ud af formen og overtræk den med chokolade.
Drys med nødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her