Logo

Pasta med kyllingelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kyllingelever
150 g bacon
1 gulerod
1 lille løg
2 stilke bladselleri eller en skive knoldselleri
1 fed hvidløg
1 glas rød- eller hvidvin
½ dl hønsebouillon
1 spsk hakket persille
1 laurbærblad
15-20 bladefrisk basilikum eller ½ tsk tørret timian
½ ds flåede tomater
salt og peber

Tø kyllingeleveren op og befri den for sener og evt. gul galde.
Skær hver lever i 3-4 stykker.
Hak bacon groft. Gør grønsagerne i stand og hak dem groft.
Sauter baconen i en stegegryde ved middelvarme, til den er let gylden.
Tilsæt grønsagerne og sauter dem 4-5 minutter ved lidt lavere varme.
Skru lidt op for varmen igen og tilsæt kyllinge-leveren.
Sauter den 2-3 minutter.
Tilsæt krydderierne, bouillonen og vinen og lad vinen koge ind til det halve.
Tilsæt så de let knuste, flåede tomater og dæmp varmen.
Lad saucen koge ca. 5 minutter.
Smag den til med salt og peber.
Server saucen sammen med friskkogt pasta og friskhøvlet Parmesan.

Tips:
Man kan smage saucen til med fintrevet skal af ¼ citron. Det smager godt til leversmagen.
Hvis retten skal være lidt magrere, kan man erstatte bacon med røget mørbrad samt ½ spsk olivenolie til sautering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.168 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her