Logo

Raclette med kyllingestrimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g tørrede morkler
600 g kyllingbryst
flûtes
150 g vacherine ost
3 æggeblommer
2 dl fløde
salt, peber, mild paprika 
4 spsk smør
1 dl tør hvidvin
 
Morklerne lægges i blød i lunkent vand.
En halv time før man skal spise, skæres kyllingekødet i tynde strimler og anrettes på et fad.
Flutene skæres på skrå i ikke for tynde stykker og lunes oven på grillpladen.
Osten skæres i små terninger.
Æggeblommerne piskes med halvdelen af fløden, osten blandes i, og massen smages til med salt, peber og paprika.
Vandet hældes fra morklerne, der skæres i små stykker og blandes med resten af fløden.
Alle de øvrige anrettede ingredienser stilles på bordet sammen med smørklatter og vin.
En klat smør smeltes i raclette-panden.
Små portioner strimlet kylingekød steges heri, saltes let, lidt vin og morkelfløden hældes henover, hvorpå det hele steges lidt igen.
Til sidst overhældes hver portion med 1 spsk ostecreme og gratineres, indtil osten begynder at blive gylden.
Flutes spises til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her