Logo

Skaldyrsris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skaldyrsris

2 porrer eller 2 løg

smør eller margarine

275 g langkornede ris

½ spsk karry (evt 1 hel)

fiskebouillonterninger

1 stor ds muslinger naturel

200 g pillede rejer - friske, dybfrosne eller fra glas

1 spsk chilisauce

klippet porrestrimmel eller dild

Tilbehør: groft brød

*

Skær porrer eller løg i tynde ringe og lad det snurre lidt i 3-4 spsk fedtstof uden at tage farve.

Drys ris og karry over og rør et par minutter.

Opløs imens bouillonterningerne i 8 dl kogende vand og rør det i risen sammen med væden fra muslingerne.

Læg tætsluttende låg over gryden og lad det stå for svag varme i 18 minutter.

Lad risen stå 5 minutter under låg, inden muslinger, rejer og chilisauce blandes i.

Drys med klippet porre/grønt og server groft brød til retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her