Logo

Blommesaft

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du kan lide hjemmelavet saft så er du helt sikker også vild med denne blommesaft. Lav den i månederne juli-oktober hvor det er dansk blommesæson - vi har trods alt nogle af de fineste blommer.

 

Giver ca. 1 liter blommekoncentrat.

 

1 kg modne blommer
1 dl vand
1 tsk citronsyre
175 g sukker
½ tsk Atamonpulver
eller 1 tsk flydende Atamon

*
       
De skyllede blommer, vand og citronsyre bringes langsomt i kog under låg og koges sagte ½ time.
Saften sies fra og bringes i kog.
Sukkeret røres i og koges med 5 min. Atamon tilsættes.
Saften fyldes i varme Atamonskyllede flasker, der lukkes.

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (10 stemmer)
Siden er blevet set 10.674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her