Logo

Lammebov i citronsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g udbenet lammebov
¾ liter vand
1 tsk salt
4 peberkorn
1 laurbærblad
½ citron
2 gulerødder
1 porre
1 spsk majsstivelse
½ dl fløde
1 spsk citronsaft
salt og peber

Lammeboven lægges i en lille gryde og vand hældes ved, så det dækker. Boven bringes i kog og skummes. Salt, peber og laurbærblad tilsættes. Citronen skrælles tyndt og skrællen kommes i gryden sammen med gulerødder og porre skåret i mindre stykker.
Lammeboven småkoger under låg i 1-1 ¼ time, til den er mør. Boven tages op og pakkes i folie, så den holder sig varm.
Suppen sies og koges ind uden låg, til ca. halvdelen er tilbage. Jævnes med majsstivelse udrørt i fløde og smages til med citronsaft, salt og peber.
Boven skæres i skiver og serveres med saucen.

Tips:Saucen kan tilsættes klippet dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her