Logo

Kulørt salat med sennepsdressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kulørt salat med sennepsdressing

Sennepsdressing:

4 spsk vindruekerneolie

1 spsk ufarvet lagereddike

3,5 spsk vand

50 g flødeost naturel 37% (70+)

1 tsk dijonsennep

1 lille knust fed hvidløg

¼ tsk groft salt

friskkværnet peber

500 g friske ærter i bælg eller 200 g optøede, frosne ærter

100 g radiser i strimler

¼ blomkål i små buketter (ca. 100 g)

2 gulerødder i tynde skiver (ca. 100 g)

¼ honningmelon i mindre stykker (ca. 100 g)

1 liter skyllede babyspinatblade (ca. 100 g)

Tilbehør: 100 g landbrød

 

Sennepsdressing: Kom alle ingredienserne i en blender.

Blend ved hurtigste hastighed i ca. 1 min., eller til dressingen er lys og cremet. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis dressingen er for tyk.

Bælg ærterne og vend dem sammen med radiser, blomkål, gulerødder, melon og halvdelen af sennepsdressingen.

 

Ved serveringen: Anret salaten på tallerkener i en rede af spinatblade.

Server resten af dressingen til.

 

Tips: Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål og pisk dressingen lys og cremet med et piskeris eller en håndmixer.

Fryseegnet: Nej.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.151 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her