Logo

Druer i svime

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g grønne druer (eller en blanding af blå og grønne)
Sukkerlage:
2 dl vand
2 dl sukker
1 spsk lynghonning
1 glas cognac 
 
Druerne skylles, halveres og udstenes.
Kog en sukkerlage af vand og sukker og lad den køle helt af.
Tilsæt lynghonning eller en anden type kraftigt smagende honning, samt et glas cognac.
Hæld denne marinade over de udkernede druer.
Lad dem trække i køleskabet, meget gerne natten over.
De "besvimede" druer serveres med cremefraiche eller kugler af
vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her