Logo

Koteletfisk indienne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg koteletfisk
2 dl æblemos
½ tsk salt

Karrysauce:
50 g smør eller margarine
1-2 tsk karry
1 finthakket løg
2 spsk hvedemel
2 dl fiskefond
1 dl fløde
Løskogte ris af 175 g ris

De udskårne fiskestykker lægges i en smurt gryde eller ovnfast fad, tilsættes æblemost og salt og mørnes under låg i gryde 15 min., i ovn ved 170ºC ca. 25 min.

fedtstof, karry og løg svitses sammen, afbages med hvedemelet og spædes med fiskefond og fløde.

Ris serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her