Logo

Kylling med purløg og sennep

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk kyllingebrystfileter
2 tsk fransk sennep
1 ¼ dl kraftig hønsebouillon
2 tsk majsmel
2 spsk vand
¾ dl mælk
2 spsk frisk hakket purløg
 
Pensl kyllingestykkerne med sennep.
Steg kyllingekødet på en stor pande, på begge sider, indtil det er gyldent. Tilsæt hønsebouillon, og lad kødet simre uden låg i ca. 10 minutter eller indtil kyllingen er mør.
Kom majsmel rørt med vandet i og opvarm det, indtil det koger og bliver tykt. Tilsæt mælk og purløg og varm det godt igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her