Logo

Sildesalat med dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer røres med 2-3 spsk fløde. Smages til med salt, peber, eddike, sennep, sukker, hakket grøn dild og let fintskåret rødløg. Spegesildfileter udvandes og skæres i strimler, der blandes med marinaden. Anrettes i skål med grøn salat og pyntes med skiver af kogt æg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her