Logo

Gryderet med kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kalkun i tern.
½ l fløde.
150 g bacon.
1 dåse cocktail pølser.
1 lille dåse tomat pure.
1 dåsr hakket tomat.
2 tsk hvidløg
salt, peber.
 
Svits bacon og kalkun i en gryde.
Kom resten af ingredienser i og lad det småkoge i ca. 45 min.
Spis gryderetten med ris eller frisk tomatpasta, evt. lidt revet ost på. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her