Logo

Kanelkager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hvedemel
1 kg brun farin
500 g smør
4 æg
65 g kanel
Tesukker
 
Smøret skal være stue varmt for du begynder.
Bland hvedemel, farin, smør, æg og kanel til en ensartet masse.
Del massen i 4 portionen og rul dem til pølser.
Drys te sukker på bordet og rul pølserne her i.
Læg dejen i fryseren til dagen efter.
Skæres i ca 4mm skiver og bages ved 230ºC i ca 5-6 min. til kanten
begynder at tage farve.
 
Tips: Bliver dejligt sprøde. Er bedst et par dage efter de er bagt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her