Logo

Pølsehorn/gifler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
2 dl lunken mælk
35 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk smør
250 g hvedemel

Fyld:
lidt mild sennep
små stykker kogt pølse eller 16 små cocktailpølser

Pynt:
evt. lidt birkes

I den lune mælk opløses gær, sukker og salt. Smørret tilsættes samt melet lidt efter lidt, og dejen- blød og smidig – deles straks, og hver del rulles ud til en pandekage, der oversmøres med et tyndt lag sennep, og dejen skæres i 8 trekanter. På hver lægges et lille stykke pølse eller 1 cocktailpølse, og dejen rulles sammen mod spidsen og lægges på denne på en smurt plade. Hæver nu- kun én gang – tildækket og lunt i 30 minutter, pensles og kan drysses med lidt birkes. Bager på nedertse rille ved 225 ° i 8-10 minutter. Fin at fryse, tø op og lune i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her