Logo

Hvidvinsdampet laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 laksebøffer (ca 200g)
1 bdt dild
1 citron
Salt og citronpeber
1 tsk basilikum
1 tsk balsamico
1 dl hvidvin

Dilden deles i 2 dele og den ene del lægges i et ovnfast fad.

Laksen lægges ovenpå og krydres med salt, citronpeber og basilikum.

Resten af dilden lægges ovenpå laksen.

Citron og balsamico dryppes over laksen og hvidvin tilsættes.

Hele fadet dækkes med folie så det er helt tæt og stilles i ovnen i 10 minutter på 250ºC, derefter 200ºC i 20 minutter.
Serveres evt. med en ny kartoffel og hollandaisesauce eller smørvendte kartofler og dampet fennikel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.411 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her