Logo

Kamme - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 12 stk

 

1 portion wienerbrød - Marie's wienerbrød dej

Fyld: 100 g smør og 100 g flormelis

Pynt: Hakkede mandler og tesukker

 

Skær den færdige wienerbrødsdej i tre portioner og udrul hver i et langt stykke, 12 cm bredt.

Rør fyldet sammen og fordel det på den ene dejhalv­del.

Fold den anden del over og tryk sammen.

Skær dejen i 3-4 cm brede stykker.

Skær 4-5 snit i hvert stykke og bøj dem let som hanekamme.

Pensl med æg og drys hakkede mandler og tesukker på.

Bag hanekammene i 12-15 minutter ved 225°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her