Logo

Engelsk æblekage - nem at lave

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6-8 æbler
2 spsk sukker
3 spsk vand
2 ½ dl (150 gram) brun farin
1 ¼ dl (75 gram) hvedemel
1 tsk kanel
1 nip salt
75 gram smør
1 lille bæger (2 ½ dl ) cremefraiche eller ¼ liter piskefløde
 
Skræl æblerne, skær dem i kvarte, fjern kernehuset og skær dem i mindre stykker.
Læg dem i et tærtefad, hæld vand ved og drys sukkeret over.
Tænd ovnen på 180°C.
Bland brun farin med hvedemel, kanel og salt.
Hak smørret i og ælt dejen sammen med fingrene.
Læg dejen i et lag ud over æblerne. den kan ikke rulles, men skal lægges i små flade stykker.
Bag tærten i 30 minutter.
Server cremefraiche eller flødeskum til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.723 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her