Logo

Orangesild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g kryddersildefileter
1 appelsin
1 kanelstang
3-4 hele nelliker
2 hele allehånde
3 spsk Grand Marnier
4-5 skalotteløg
Pynt: ½ appelsin
 
Hæld væden fra sildene over i en gryde og giv den et kort opkog
sammen med reven skal samt saft fra appelsinen, kanelstang, nelliker og
allehånde.
Tilsæt likøren og køl lagen af.
Skør sildefileterne i passende stykker og skær løgene i små snitter.
Lad trække i den afkølede lage i køleskab i to døgn.
Anret i en skål og pynt med appelsinsnitter og lidt friskrevet appelsinskal.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her