Logo

Kylling, friske ærter og spidskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brug evt. hellefisk eller anden fisk i stedet for kylling, hvis du får lyst. En nem og lækker sommerret. Bedst på den tid af året, hvor ærterne er friske og fulde af vitaminer.

4 kyllingebryster

2 spsk (oliven)olie

1 fed hvidløg

2 kviste timian

500 g friske ærter (evt frosne)

1 dl kyllingefond

½ spidskål

salt og peber

*

Steg kyllingebrysterne på en pande i 1 spsk olie - gerne sprødt på begge sider.

Drys med salt og peber.

Skru derefter ned for varmen, og steg dem færdige på panden

Kom fintsnittet hvidløg og timianblade i en gryde sammen med resten af olien

Tilsæt ærter og fintsnittet spidskål, og sauter blandingen i 5 minutter.

Kom kyllingefonden i gryden, og lad den koge ind i ca. 10 minutter.

Anret ærtekompotten på en tallerken og derpå kyllingen.

Pynt gerne med timian-kviste.

Tips: Brug hellefisk eller anden fisk i stedet for kylling, hvis du får lyst.

En nem og lækker sommerret. Bedst på den tid af året, hvor ærterne er friske og fulde af vitaminer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.204 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her