Logo

Fondue Brillat Savarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ l. tør hvidvin.
1 fed hvidløg, knust.
6 æg.
250 g gryere-ost.
60 g smør
Lidt salt
friskkværnet hvid peber.

Hæld hvidvin i en gryde med det knuste hvidløg.
Lad det koge ind til det halve, for god varme og uden låg.
Pisk 6 æg sammen med 250 g gruyere ost, 60 g smør og lidt salt og friskkværnet hvid peber.
Rør den indkogte vin i, og hæld blandingen i en fonduegryde.
Sæt den over SVAG varme og rør til massen bliver glat og sammenhængende.

Servering:
Lad hver gæst spidde brødterninger på fonduegafler og drej rundt i ostemassen.
Drik evt. den hvidvin til der har været brugt i fonduen, eller en tilsvarende rødvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her