Logo

Rødvinsmarineret andebryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 andebrystfilet (ca. 300 g)
½ lille løg (ca. 15 g)
1 lille gulerod (ca. 50 g)
1 lille skive persillerod (ca. 50 g)
1 ½ dl rødvin
2 kviste timian eller 1 ½ tsk tørret
1 lille laurbærblad
5 peberkorn
salt
 
Andebrystet aftørres med et stykke køkkenrulle.
Skindet ridses, og brystet lægges i et lille fad.
Løget pilles og hakkes groft.
Guleroden og persilleroden skrælles og skæres ud i skiver.
Grønsager, rødvin og krydderier blandes og hældes over andebrystet.
Kødet trækker tildækket i ca. 1 døgn i køleskab.
Kødet tages op af marinaden og duppes tørt med et stykke køkkenrulle.
Andebrystet lægges i et smurt ovnfast fad med skindet opad og drysses
med salt.
Marinaden hældes ved.
Andebrystet steges i en forvarmet ovn ved 225 C i ca. 25 min.
Kødet tildækkes med alufolie og trækker i ca. 10 min.
 

Servering: Andebrystet skæres ud i skrå stykker.
Rødvinsmarineret andebryst serveres sammen med lun rødkålssalat og
kartofler.
Ønskes sauce til, kan marinaden sies og jævnes.
 
Tips: Rødvinsmarineret andebryst kan serveres som jule-frokostret
sammen med groft brød. Retten beregnes da til 4 personer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her