Logo

Focaccia, basis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Et focaccia er fladt brød og er i dag kendt som en delikatesse i Nord-italien. De kan pyntes med en masse forskellige ting, for eksempel oliven. Prøv dem til frokost, som tilbehør eller på picnic.

 

6 Personer

50 g gær
½ l lunkent vand
900 g hvedemel
Groft salt
Olivenolie
Rosmarin

Opløs gæren i 2 dl af vandet. Tilsæt hvedemel til dejen slipper. Lad den hæve tildækket til dobbelt størrelse. Ælt resten af melet og vandet i dejen og ælt i 5 min. Dejen må ikke klistre i hænderne. Form 6 flade runde brød og lav fordybninger med en finger i dem. Læg brødene på en oliesmurt plade og pensl med 1 spsk olie, og drys godt med salt og rosmarin på. Bag ved 200 C. ca. 20 min, til de er gyldne og sprøde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her