Logo

Ovnstegt dådyrbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg dådyrbryst
2 tsk salt
1 tsk merian
1 tsk basilikum
1 laurbærblad
2 stk løg
Ca. ½ liter vand 
 

Kødet gnides med salt, merian og basilikum og lægges i et ovnfast fad, Løgene pilles og skæres i kvarte og lægges ved sammen med laurbærbladet.
Stilles i ovnen ved 160°C i ca. 1 ½ time til kødet er mørt.
Hvis kødet bliver for mørkt i ovne, kan det tildækkes med alufolie.
 

Serveringsforslag: Kartoffel-sellerimos

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.797 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her