Logo

Husarsteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-1 ½ kg nakkefilet
250 g champignon
2 løg
2 spsk smør
rasp
timian
1 spsk hvedemel
2 dl bouillon

Tilbehør:
bagte kartofler
skysauce
dampet broccoli

Kødet skæres i skiver, men ikke helt igennem.
Champignon i skiver og løg i tern svitses i smør på panden.
Tilsæt lidt rasp og smag til med salt, peber og timian.
Fyldet fordeles mellem kødskiverne, som holdes sammen med kødpinde eller snøres med garn.

Stegen lægges i et ovnfast fad.
Melet drysses jævnt henover kødet, og bouillonen hældes i bunden af fadet.
Stil fadet med kødet midt i en kold ovn.
Tænd ovnen på 180ºC og lad stegen stå i 1 ½-2 timer, til den er gennemstegt.
Lad stegen hvile ca. 20 minutter dækket med alufolie.

Husarstegen skæres i skiver ved servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her