Logo

Chili verde con carne fra Mexico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg magert oksekød
7 grønne chilier
1 spansk løg
4 fed hvidløg
2 spsk smeltefedt
½ l oksebouillon
1 spsk hvedemel
2 laurbærblade
½ tsk pulveriseret kommen
½ tsk oregano
Salt - friskkværnet peber
Kogte røde bønner
Ris

Kødet trimmes for fedt og skæres i tern.
Hvidløget svitses let, så kommes løget i og brunes, herefter bringes i kog og simrer en times tid.
Så blandes krydderierne med melet og tilsættes.
Koger indtil kødet begynder at trævle.
Serveres med varme røde bønner og ris.
Øl eller kraftig rødvin passer til gryderetten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her