Logo

Fyldt kinakål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g fårefars
1 dl skummetmælk
250 g champignon
1 lille løg
1 tsk salt
1 tsk Peber
1 tsk tørret eller en håndfuld frisk merian/oregano
1 kinakål
1 spsk rasp
3 dl vand
500 g kartofler
500 g gulerødder
20 g smør
1 kvist timian
1 tsk salt
1 bundtpersille

Tænd ovnen på 200ºC.

Rens og snit champignonerne i fine stykker. Pil løget og skær det i ganske små terninger.

Bland det hakkede kød med salt. Bland mælk, peber og merian i. Rør løg og champignoner i.

Skær kinakålen over på langs. Blancher den i højest 2 min. Tag lidt af de inderste blade væk og del de to halvdele så der bliver fire fordybninger til fars. Læg kinakålen i en lille bradepande. Kom farsen i kinakålen, drys rasp over og hæld vand ved.

Sæt bradepanden i ovnen i ca. 1 time. Kom evt. et stykke folie over så fordampningen ikke er så stor evt. overskydende fars formes som boller og lægges i skyen ved siden af skålen.

Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i nogenlunde lige store stykker. Smelt smørret i en gryde. Det må ikke tage farve. Kom gulerødder og kartofler i en gryde. Kom salt, peber og timian i, læg låg på og lad det stå over ganske svag varme til kartoflerne er møre men gerne lidt sprøde. Rør ofte i det.

Tag de fyldte kinakål ud af ovnen og derover dem sammen med de sauterede gulerødder samt groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.888 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her