Logo

Grillet oksefilet med daddeltomat, milde hvidløg og Puy linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


# Ingredienser

4 stk bøf af oksefilet a 200 g
100 daddeltomater
20 pillede fed hvidløg
Salt, sukker, peber
5 kviste timian
3 dl jomfruolivenolie
½ dl god hvidvinsvinaigre
180 g Puy linser

* Tilberedning 
Blancher hvidløgsfeddene 3 gange i nyt vand hver gang.
Rist ved svag varme i olivenolie med salt, peber, sukker og 3 kviste timian, til de er gyldne.
Tilsæt tomater og lad det hele koge til kompot.
Kog linserne med 2 kviste timian, vand, så det dækker, og vinaigre, ca. 20 minutter
Grill kødet og lun linserne i kompotten.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her