Logo

Kræmmerhuse 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kræmmerhuse 3

1 stk (60 g) æg
60 g melis
60 g hvedemel
 
Pisk æg og sukker indtil det er lysegult og skummende (æggesnaps) ca. 10 minuter tilsæt melet helst gennem en sigte.
Kom 2 spsk koldt vand i den færdiglavede dej, smør dejen ud i ovale kager på en vel rengjort og smurt plade bag dem lysegule ved 180°C varme.
Form dem inden de stivner ved hurtig at løsne de varme kager (1 efter 1) med paletkniven og drej dem til kræmmehuse, der straks sættes til afkøling i glas eller små kopper.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her