Logo

Hvid chokolademousse med jordbærpuré 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvid chokolade
1 bæger æggeblommer
1 bæger hele æg uden skal
2 spsk Grand Marnier
4 dl piskefløde
400-500 g friske jordbær
sukker efter smag
citronmelisse
 
Smelt chokoladen over vandbad.
Pisk helæg og æggeblomme sammen og vend det i chokoladen.
Tilsæt Grand Marnier.
Pisk fløden stiv.
Vend lidt af flødeskummet i chokoladen inden resten vendes i.
Hæld moussen i en skål og sæt den koldt et par timer.
Purér jordbærene (gem et par pæne til pynt).
Smag til med sukker.
Moussen anrettes i skiver med jorbærpuré.
Pynt evt. med frisk jordbær og citronmelisse

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her