Logo

Shephards pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket lamme kød
6 store kartofler
1 gulerod skåret i tern
lidt smør
lidt mælk
1 løg fint hakket
salt, peber
½ tsk blandet krydderurter

 
Brun hakket lammekød i en stor stegepande og fjern fedt.
Tilsæt finthakket løg , gulerod , krydderurter og 200 ml vand.
Dæk med låg , opvarm og småkog, så kød bliver blødt.
Tilsæt vand så kødsaucen ikke tørrer.
Rør ofte, fjern fedt og tilpas smagen med lidt salt og peber.
Hæld kødsaucen i et stort ovnfast fad.
Mens kødsaucen småkoger, laves kartoffelmos.
Kartoffelmos skal være jævn, men fast.
Læg et lag af kartoffelmos over kødsaucen med en ske, så hver person har en kartoffelmos-bjerg.
Bag 'pie' i ovn ved 250ºC uden låg til kartoffelmosens overflade er brun og har en
pie skorpe.
Under skorpen skal der være blødt kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her