Logo

Hård Lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g margarine
500 g sukker
1000 g hvedemel
1 stk æg
1 tsk hjortetaksalt/bagepulver
Fyld:
svesker
creme
 
Alle ingredienser blandes og æltes til en fast dej.
Deles i 4 stykker der presses ud i formen. bages ved 200ºC til de er brune.
Lægges sammen med de kogte svesker og creme.
Pyntes med flødeskum.
 
Tips: Kagen skal helst stå et døgns tid efter den er lagt sammen i en tætsluttende pose. Absolut lækker og anderledes lagkage. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.344 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her