Logo

Hindbærcreme til frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hindbærcreme til frugt


#

½ liter yoghurt naturel
100 g friske hindbær
4 spsk florsukker
1 ½ dl piskefløde
3 minimeloner fx galia (a ca. 500 g)
6 nektariner (ca. 750 g)
150 g friske hindbær
*


Sæt 2 kaffefiltre i en sigte over en skål.

Fordel yoghurten i kaffefiltrene og lad den stå til afdrypning i køleskabet i ca. 1 time.

Mos hindbærrene, bland dem med florsukker og lad dem trække i ca. 1 time.

Pisk fløden til et let skum.

Rør den afdryppede yoghurt i hindbærrene og vend flødeskummet i.

Smag hindbærcremen til.
Halver melonerne, fjern kernerne og udstik kugler, fx med et parisiennejern (gem skallerne).

Halver nektarinerne og fjern stenene.

Skær nektarinerne i mindre stykker og anret dem sammen med melonkugler og hindbær i melonskallerne.

Server hindbærcremen til.

Fryseegnet: Nej

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her