Logo

Kinesiske ribben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg dådyrribben
2 fed hvidløg
2 spsk sød soja
¼ tsk peber
1 tsk salt
1 spsk fransk sennep
1 spsk brun farin 
 

Ribbenene krydres med hvidløg, sød soja og peber og trækker med krydderierne i ca. en time.
Salt drysses på, og de steges i ovnen ved 200°C i ca. 45 minutter.
Farin og senneps smøres på.
Herefter stilles det tilbage i ovnen og steger videre i ca. 15 minutter til
kødet er mørt.
 

Serveringsforslag: Ris og majs.
 

Tips: gem dådyr bouillon og brug det til eksempelvis ris 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her