Logo

Kylling med græskar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hel kylling ca. 1000–1200 gram
olivenolie
timian, salt og peber
saften af en citron og skallen af ½ citron
600 gram skrællet udkernet græskar
 
Parter kyllingen i 4 stykker.
Brun kyllingestykkerne i lidt olivenolie og drys krydderier over.
Tilsæt citronsaft og -skal, og lad det hele brune i ca. 5 minutter.
Skær græskar i skiver og anret skiverne i et smurt ovnfast fad.
Fordel kyllingen over skiverne og hæld væden fra kyllingen over.
Retten steges i en 200ºC varm ovn i ca. 25–40 minutter, indtil kyllingen
er gennemstegt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her