Logo

Orientalske poussiner i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Orientalske poussiner i stegeso

8 grydeklare poussiner

salt og peber

3 laurbærblade, i mindre stykker

1-2 spsk appelsinaroma

4 spsk limesaft

300 g friske dadler

250 g pinjekerner

200 g bitter orangemarmelade

stødt spidskommen, alle­hånde, kardemomme og ingefær, 1 tsk af hver

kumquats og ananas­kirsebær, 300 g af hver

5 spsk smør

8-10 salvieblade

½ l fjerkræfond

100 g yoghurt naturel

 

Skyl poussinerne og dup dem tørre.

Rør en marinade af salt, peber, laurbærblade, appelsinaroma og limesaft.

Pensl poussinerne indven­dig og udvendig med marinaden.

Lad dem trække i 30 min ved stue­temperatur.

Udsten dadlerne.

Purer dem i blenderen sammen med pinjekerner og marmelade.

Smag pureen godt til med krydderierne.

Lav indsnit i alle kumquats og tag ananaskirsebærrene ud af blom­sterbægeret.

Brun poussinerne over det hele 4-6 min i det varme smør.

Pensl dem med marmelademassen og anbring dem i den gennemvædede ste­geso.

Fordel frugt og salvieblade ovenpå og hæld fonden ved.

Braiser poussinerne i ovnen under låg i ca. 45 min ved 200°C.

Anret poussi­nerne på tallerkener, når de er færdige.

Tag salviebladene bortset fra 3 op af gryden og blend braiseringsfonden.

Rør lidt yoghurt i og hæld den ved poussinerne.

Hertil passer tyrkisk fladbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her