Logo

Ristede havregryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter havregryn
2 dl sukker
50 g margarine

Smelt margarinen på en dyb pande.
Bland havregryn og sukker i en skål, kom det i den smeltede margarine og rist dem til sukkeret er karameliseret og havregrynene er lysebrune.
Smager godt på koldskål med citronsmag sammen med lidt blød vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her