Logo

Dansk æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æblemos af ¾ kg æbler
175 g sukker
½ tsk Vanille

Kagerasp:
50 g margarine
100 g rasp
50 g sukker

2 dl piskefløde
1 tsk sukker
½ tsk vanilje
æblegelé

De skyllede, skrællede æbler deles i både. Kernehus, blomst og stilk fjernes. Æblerne skæres i småstykker og koges med lidt vand under låg. Mosen sødes og smages til med Vanila. Den afkøles og lægges lagvis med kagerasp i en skål. Nederst og øverst lægges rasp. Desserten dækkes med letsødet flødeskum, smagt til med Vanila og pyntes med gelé.

Kagerasp:
Margarinen smeltes på panden. Rasp og sukker blandes og ristes i fedtstoffet under stadig omrøring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.457 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her