Logo

Lynmadbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g durumhvedemel 
200 g hvedemel
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
¼ l vand
1-2 spsk olie til panden
 
Rør de to slags hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål, tilsæt vand til
det er sammenhængende.
Varm en pande  (ca 20 cm) med olie, hæld dejen på panden og tryk den
ud med en spartel. Lad brødet stege ca. 7 min på hver side og vend det
ud på en rist.
 
Tips: tilsæt evt dejen lidt krydderier, fx timian, rosmarin el. hvidløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.200 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her