Logo

Kanelsnegle 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej
300 g hvedemel ( 6 dl )
100 g smør eller margarine
50 g gær
1 spsk sukker
1 æg
1 dl mælk
 
Remonce:
100 g smør
100 g brun farin (1 ½ dl )
2 tsk kanel
 
Glasur:
100 g flormelis (1 dl )
1 spsk kogende vand
½ tsk salt
 
Mælken lunes, kommes i et fad - heri opløses gæren.
Hvedemel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse - tildækket.
Dejen deles i to lige store dele og rulles ud til to firkanter (ca. 30x30 cm), hvorefter fyldet fordeles over hele fladen.
Rulles sammen til en roulade og skæres ud til 24 lige store stykker, sættes på en bageplade, beklædt med bagepapir,og trykkes flade. Hæver ca. 20 min. på et lunt sted - tildækket.
Pensles med æggestrygelse og bages på ovnens midterste rille i ca. 15 min. ved 175ºC.
Efter afkøling pyntes sneglene med glasur.
Er fryseegnede uden glasur.

 
Tips: Smørret skal IKKE smeltes men æltes ind i dejen som det sidste.Sneglene er fedende, men virkelig gode.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her