Logo

Sommergryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g nakkefilet i tern 2 x 2 x 2 cm
2 store løg
1-2 fed hvidløg
1 skive bacon
500 g små nye kartofler
6 nye gulerødder
1 stilk blegselleri
2 dl fløde 13%
saucejævner
250 g ærter
 
Tilbehør:
4 skiver groft brød og masser af hakket persille

       
Dup kødet tørt med køkkenrulle.
Kog 3 dl vand i en stor gryde. Tilsæt kødet lidt ad gangen.
Tilsæt løg, hvidløg og bacon skåret i tern.
Krydr med salt og peber.
Læg låg på og kog retten ved svag varme i ca. 10 minutter.
Skrab skindet af de nye kartofler eller køb vaskede kartofler, som er klar til brug.
Tilsæt kartofler, gulerødder i 2 cm skiver og blegselleri i små tern.
Når kartoflerne er næsten møre, tilsættes fløden, og saucen jævnes til.

Friske eller frosne ærter kommes i og varmes med et par minutter.

Gryderetten smages til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.569 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her