Logo

Syltede æbler med gele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Ingrid Marie æbler
5 dl vand
½ stang vanilje
225 g sukker
1 gl. ribsgelé

Skræl æblerne, halvér dem og fjern kernerne.
Vandet bringes i kog med sukker og vanilje.
Kom de halve æbler i og kog dem ved svag varme i ca. 7-8 min under låg.
Æblerne køles af i kogelagen.
Kom en tsk ribsgele i udhulningen i hvert halve æble inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.955 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her