Logo

Franskbrød 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær (25g hvis tørgær)
3 dl vand
3 spsk olie
2 tsk salt
½ kg hvedemel
æg til pensling
birkes eller andre frø

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt salt og olie. Bland melet i lidt ad gangen, til dejen er tilpas. Ælt dejen godt, gerne 15 minutter. Hæver ½ time.

Form dejen til et aflangt brød. Lad det efterhæve i 15 minutter.

Pensl med vand eller æg og drys med birkes eller anden frø.

Bag brødet ved 200º i ½ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her