Logo

Fennikel-pæresalat med blåskimmelost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fennikel-pæresalat med blåskimmelost

 

Få gode ingredienser, der tilsammen giver stor smag og prikken over i'et er den indkogte balsamico.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 8 min.


#

1 dl balsamico

1 fennikel

2 pærer

1 spsk olie

50 g blå ost eller brie ost

evt. valnødder

salt og peber

*

 

Kom balsamico i en lille gryde, og lad det koge, til det bliver sirupsagtigt ca. 8 min.

Rens fennikelknolden, halver den, og skær stokken ud.

Skær den i papirtynde skiver med et mandolinjern eller en skarp kniv.

Vask eller skræl pærerne, udkern dem, og skær dem i tynde skiver eller både.

Vend fennikel og pærer sammen med olie, salt og peber, og anret på 2 tallerkener.

 

Fordel osten over salaten i små brud, og dryp med den indkogte balsamico.

Drys evt. med hakkede nødder.

Server som forret eller dessert.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her